VERKSTED

Vi har eget verksted for ombygging og reparasjoner av biler som er for salg. Under finner du mer informasjon om tjenestene vi tilbyr. Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt, eller komme innom.

 

MERCASOL UNDERSTELLSBEHANDLING

US-TRUCKS er godkjent forhandler av Mercasol produkter for antirustbehandling. Mercasol går helt tilbake til 1970 tallet og er idag desidert størst på understellsbehandling av biler med snart 80 forhandlere i Norge. 

Se behandling trinn for trinn her.

mercasol_norsk_antirust.jpg

AC SERVICE

Vi har helautomatisk AC-apparat for klima og AC-anlegg som går på E134R gass. Dette er den gassen de aller fleste biler har. Maskinen gjenvinner gass som er på bilen, renser denne, trykktester og vacumtester anlegget og fyller så på med rett mengde gass og olje. Vanlig bil har gjerne 600 - 850 gram gass.


fylle_lpg.jpg

LPG GASS

Vi har gasstank for fylling av propan til bil. Åpent for fylling etter avtale. Det er ikke kort-terminal på tanken.

Salg av Flash Lube ventilsmøring.

SANDBLÅSING

Vi utfører sandblåsing av deler i lukket kabinett. Vi har også utstyr til å sandblåse under f.eks biler i forbindelse med understellsbehandling.


dynocat2.png

DYNOCAT OLJER

US-TRUCKS er forhandler av Dynocat smøreoljer som er produsert i USA. Det mest vanlige har vi på lager her i Bykle, og ellers skaffes alt med kort leveringstid.

Finn mer informasjon og anbefalingar for din bil her.


POLERING

Ønsker du hjelp til polering? Vi har poleringsmaskin og bruker produkter fra Wurth og AutoGlym.

Husk at nypolert bil er lett og holde rein, og rein bil ruster ikke! Ta kontakt for tilbud på din bil.